Omschrijving

Wonen net even anders in onder de ‘Regenboog’ te Dwingeloo. Gelegen aan de rand van het mooie Brinkdorp Dwingeloo op een terrein die voor velen heel fijn aanvoelt. Nabij bos, heide en vennen die samen nationaal park “Het Dwingelderveld” vormen. In het dorp zijn diverse winkels, waaronder een biologische winkel, sociale- en horeca voorzieningen in het gezellige centrum aan de Brink en onlangs is de nieuwe, brede basisschool aan de Heuvelenweg in gebruik genomen. Een pand met veel mogelijkheden, woon-werk bestemming. Inpandig zijn er 4 appartementen/gastenverblijven. Deze zijn ook te gebruiken als 8 kamers en een groepsruimte met een sauna en hottub. Aan de Esweg is nog een bouwkavel aanwezig voor het realiseren van een vrijstaande woning.

De bestemming is woondoeleinden met nevenactiviteiten: wonen en werken. 5 appartementen of 10 kamers. Geschikt voor wonen met inwoonsituatie voor ouders, gezamenlijke ouderenwoning of kleine woongroep. Toegang via een verharde oprijlaan van 100 meter met eigen parkeerruimte. Het geheel ligt in een parkachtig geheel met diverse zithoekjes en een gevarieerde opstand met noten-, vrucht- sierbomen en een biologische moestuin. Nabij de woning is er een bushalte aanwezig en de woning ligt aan een rustige weg in een beschutte en bosrijke omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Woongedeelte 1: entree, toilet met fontein, woonkamer ca. 50 m² met speksteen houtkachel, keuken ca.13 m² met functioneel keukenblok en 6 pits gasfornuis met oven, slaapkamer ca. 16 m², badkamer met vaste wastafel, douche, ligbad, en witgoedaansluiting, CV ruimte.

Woongedeelte 2: entree, woonkamer met open keuken ca. 22 m², slaapkamer ca. 20 m², badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.

Woongedeelte 3: entree, woonkamer ca 30 m² met houtkachel en open keuken, slaapkamer ca. 20 m², badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.

Woongedeelte 4: entree, woonkamer ca. 26 m² met houtkachel en open keuken, slaapkamer ca. 24 m², badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.

Gezamenlijke ruimte, ruime entree met aanrechtblok, sauna en doucheruimte, 2 x toilet, doucheruimte, gezamenlijke ruimte ca. 82 m² met keukenblok.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970;
Kaveloppervlakte 4.470 m²;
Inhoud ca. 1.490 m³;
Woonoppervlakte ca. 460 m², externe buitenruimte ca. 14 m²;
Bouwaard: de gevels zijn opgetrokken in spouw metselwerk met gedeeltelijk houten puien, de kozijnen zijn uitgevoerd in hout, vrijwel alle beglazing bestaat uit dubbele beglazing. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. Het dak bestaat grotendeels uit plat dak met bitumineuze dakbedekking en achthoekig piramidedak met bitumineuze dakbedekking op de gemeenschappelijke ruimte;
De woning is gedeeltelijk geïsoleerd;
Verwarming door middel van CV met radiatoren en houtkachel in de woonkamer;
Warmwatervoorziening en CV door middel van 2 x HR combiketel, merk ATAG Blauwe Engel, bouwjaar 2007 en 2008.

Carport met berging:
Oppervlakte ca. 70 m²;
Bouwaard: de wanden zijn gedeeltelijk opgetrokken in hout, gedeeltelijk metselwerk en gedeeltelijk damwand plaat. Het dak bestaat uit golfplaten;
De berging is gedeeltelijk open.

Share